Fransa'da büyük Yusuf Yazıcı depremi! Krize girdiler: Ne yapacaklarını bilmiyorlar...

Fransız ekibi Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı için sıcak saatler yaşanıyor. Lacivert-kırmızılı ekipte sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Yusuf Yazıcı için kriz çıktı. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Ligue 1'de Lille forması giyen milli oyuncu Yusuf Yazıcı, lacivert-kırmızılı ekipte büyük bir krizin ortasında kaldı. Fransız ekibinde sözleşmesinin son yılına giren milli yıldız, henüz yeni sözleşmeye imza atmadı. Yusuf'un bu tavrı kulübü çıkmaza soktu.

YUSUF YAZICI İMZA ATMIYOR

Fransa'da Lille ile 5'inci sezonunu geçiren Yusuf Yazıcı, ayrılığı kafasına koydu. Milli oyuncu, Lille'den gelen yeni sözleşme tekliflerini kabul etmezken kulüp bu durumdan rahatsız oldu. Fransız basınında yer alan habere göre; Milan ile anlaştığı iddia edilen Yusuf, takımdan ayrılacak. Lille yönetimi, birçok kez transfer teklifinde bulunduğu Yusuf'un bu tutumu karşısında adeta krize girerek farklı alternatiflere yönelmeye başladı.

SON BİR KEZ DAHA GÖRÜŞECEKLER

Lille yönetiminin Yusuf ile son bir kez daha görüşme gerçekleştireceği haberin detaylarında yer aldı. Milli oyuncunun, tavrının değişmemesi halinde Lille'nin tıpkı Paris Saint-Germain'de Mbappe'ye yapılan hareketi yaparak kendisine kalan haftalarda çok süre verilmeyebileceğinin altı çizildi.

LILLE RAKAMLARI

Yusuf Yazıcı, Lille formasıyla tüm kulvarlarda 129 maça çıktı. 27 yaşındaki oyuncu, bu mücadelelerde 27 gol ve 14 asist üreterek takımına skor katkısı vermeyi başardı.

www.aksam.com.tr