Fernando Muslera'dan Galatasaray'a tarihi transfer kıyağı! Kanayan yaraya ilaç gibi takviye...

Fernando Muslera Matias Vina transferi için aracı oluyor. Yabancı kontenjanı dolu olan Sarı-kırmızılıların ara transfer döneminde Patrick van Aanholt ile yolları ayırarak, Roma'dan Matias Vina'yı transfer etmek istiyor. Transferde Fernando Muslera da devrede. İşte detaylar...

Ara transfer dönemini hareketli geçirmeyi planlayan Galatasaray, sol beke yapacağı transfer için devreye Fernando Muslera'yı soktu. Patrick van Aanholt'tan memnun olmayan Sarı-kırmızılılar gözünü Uruguaylı Matias Vina'ya dikti. Fernando Muslera Uruguay Milli Takımı'ndan arkadaşı olan Vina ile transfer için iletişime geçti. Görüşme sonrası deneyimli oyuncu Galatasaray ile masaya oturma kararı aldı.

FERNANDO MUSLERA DEVREYE GİRDİ

Sarı kırmızılıların renklerine bağlamak istediği oyuncu için Galatasaray'ın tecrübeli file bekçisi devreye girdi. Kaptan Fernando Muslera, Milli Takım'dan da arkadaşı olan Vina ile bilgilendirme görüşmesi yaptı. Bilgilendirme görüşmesi sonrası deneyimli oyuncu Galatasaray ile masaya oturma kararı aldı.

MATİAS VİNA TRANSFERİNİ İTALYAN BASINI DUYURDU

İtalya basınından La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Van Aanholt ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray'ın daha önce gündemine aldığı Matias Vina'yı transfer etmek için harekete geçtiğini yazdı.

SOL KANATTA OLDUKÇA ETKİLİ

Galatasaray'ın gündemindeki Matias Vina'nın en büyük özelliği dinamizmi. Müthiş bir atlet olan 24 yaşındaki futbolcunun yüksek koşu kalitesi var. Driplingleri, çalımları, pasları ve ortaları üst düzeyde. Boyu da bir ortalama bir kanat oyuncusundan uzun olduğu için hava toplarında da etkili. İkili mücadelelerde de kolay pes etmeyen yıldırıcı bir yapısı var.

MATİAS VİNA'NIN PERFORMANSI

25 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Roma'da 37 maça çıktı. Güncel piyasa değeri 7.5 milyon euro olan futbolcu, 37 karşılaşmada 2 asist yaptı. Vina'nın, Roma ile sözleşmesi 2026 yılında sona erecek.