Fernando Muslera devri resmen bitti! Dominik Livakovic Süper Lig'e hayırlı olsun...

Galatasaray'da Fernando Muslera'nın yerine Dominik Livakovic düşünülürken, Fenerbahçe araya girdi ve oyuncuyla anlaştı! Fenerbahçe'nin Dominik Livakovic'e vereceği maaş bile ortaya çıkarken, Galatasaray'da ise Fernando Muslera ve kale konusu karışık bir hal almış durumda... İşte kritik detaylar!

www.aksam.com.tr

Galatasaray'da Fernando Muslera'dan sonraki isim olarak Dominik Livakovic düşünülürken, Fenerbahçe araya girdi ve büyük bir transfer çalımı attı!

GALATASARAYLI FERNANDO MUSLERA'YA FENERBAHÇE'DEN DOMINIK LIVAKOVIC CEVABI

İlerleyen yaşına rağmen Fernando Muslera'nın hala ligin en iyi kalecisi olması ve Fenerbahçe'nin Altay Bayındır'dan istediği verimi alamaması, Kanarya yönetimini harekete geçirdi ve Hırvat kaleciyle anlaşma sağlandı.

Süper Lig'de Fernando Muslera devrini resmen bitirmek isteyen Fenerbahçe yönetimi, Hırvat eldiven ile yıllık 1.5 milyon eurodan, 4 yıllık anlaşma sağladı.

Hırvat basını transferin imza aşamasında olduğunu duyururken, tek problem ise bonservis olmuş durumda!

10 MİLYON EURO

Güncel piyasa değeri 14 milyon euro olan Dominik Livakovic için net beklenti ise 10 milyon euro! Hırvat basınının duyurduğu habere göre deneyimli eldiven, bu miktarlar karşılığında başka bir kulübe gidebilecek ve büyük ihtimalle de önümüzdeki yaz transfer tamamlanacak... Zira oyuncu da daha iddialı bir takımda oynamayı istiyor!

Son olarak ise Fenerbahçe'nin güncel teklifinin 6 milyon euro olduğu belirtiliyor.

DOMINIK LIVAKOVIC DE AÇIKLADI

Fenerbahçe'den transfer teklifi aldığını ifade eden Hırvat eldiven, şu an için düşünme aşamasında olduğunu belirtti.

48 MAÇ

Dinamo Zagreb ile bu sezon tam 48 maça çıkan 28 yaşındaki kaleci, bu müsabakalarda toplam 48 gol yerken, ayrıca da 13 maçı gol yemeden tamamladı.

GALATASARAY'DA FARKLI PLANLAR

Galatasaray, Fernando Muslera'dan sonra kaleyi emanet edeceği eldiveni aramaya devam edecek.