Ferdi Kadıoğlu Avrupa devlerini peşine taktı! Transferi rekor kıracak...

Ferdi Kadıoğlu Avrupa devlerini peşine takmaya devam ediyor. Transfer döneminde birçok kulübün milli futbolcu için Fenerbahçe'nin kapısını çalması bekleniyor. İşte Ferdi Kadıoğlu haberinin detayları...

Fenerbahçe'de 2 sezondur gösterdiği performansla takımın değişmez ismi haline gelen ve taraftarın sevgilisi olan Ferdi Kadıoğlu, büyük kulüplerin radarına girmeye devam ediyor. Sarı lacivertliler, serbest kalma bedeli bulunmayan yıldız oyuncu için alt limiti 25 milyon euro olarak belirledi.

FERDİ KADIOĞLU REKOR KIRACAK

Arsenal, Napoli, Milan, Inter, Borussia Dortmund, Bayern Münih ve Ajax gibi büyük kulüplerin listesinde olan Ferdi Kadıoğlu'nun takımdan ayrılması halinde kazandıracağı bonservis ile rekorun kırılması bekleniyor. Sezon başında Arda Güler'den bonuslar hariç 20 milyon euro kazanan Fenerbahçe, milli futbolcu için daha büyük bir gelir elde etme hedefinde.

SEZON SONU BEKLENECEK

Süper Lig'de şampiyonluk hedefinde olan sarı lacivertliler Ferdi Kadıoğlu'na devre arasında gelecek teklifleri kabul etmeyi düşünmüyor. Takımda kilit rol oynayan başarılı sol bek oyuncusunun, beklenen şampiyonluk zaferinin ardından ayrılmasına izin verilecek.

EN BÜYÜK ADAYLAR ARSENAL VE NAPOLİ

Uzun zamandır birçok büyük kulüp tarafından takip edilen Ferdi Kadıoğlu için en büyük adaylar Napoli ve Arsenal oldu. İki takım da milli futbolcunun oynayacağı her maça scout ekibini göndererek durumunu yakından takip ediyor. Ayrıca bir diğer İtalyan devi Milan'ın da yıldız futbolcu için girişimde bulunmaya hazır olduğu iddia edildi.

FENERBAHÇE RAKAMLARI

Sarı lacivertli formayla 166 maçta ter döken Ferdi Kadıoğlu, 15 gol ve 20 asistle takımına skor katkısında bulundu.

www.aksam.com.tr