Fenerbahçe'nin kasası doldu! Sebastian Szymanski için çılgın transfer teklifi

Sebastian Szymanski için Fenerbahçe macerası sona erdi. Sarı lacivertlilerde etkili bir performans gösteren Polonyalı futbolcu için çılgın bir transfer teklifi yapıldı. İşte Sebastian Szymanski transferinde son durum...

Fenerbahçe'nin sezon başı transferlerinden Sebastian Szymanski, bu sezon dikkat çeken bir performans sergiledi. Sarı lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal'ın en önemli kozlarından birisi olmayı başaran Polonyalı futbolcu, Avrupa'dan birçok kulübü de peşine taktı. Gelen bilgilere göre Avrupa'nın çeşitli liglerinden toplam 9 kulüp, Sebastian Szymanski'nin menajeriyle temasa geçti.

SEBASTIAN SZYMANSKI İÇİN RESMİ HAMLE

24 yaşındaki futbolcu için devreye giren 9 kulüpten biri olan Premier Lig ekibi Tottenham, girişimlerini sıklaştırdı. Yeni sezonda hücum hattını güçlendirmek isteyen Londra ekibi, Szymanski için elini çabuk tutmak istiyor. Fenerbahçe cephesinin ise önceliği oyuncuyu takımda tutmak. Ancak yolların ayrılması durumunda sarı lacivertliler, bu transferden büyük bir bonservis geliri bekliyor.

MASADAKİ RAKAM ORTAYA ÇIKTI

Gelen bilgilere göre Tottenham, Fenerbahçe'nin beklediği 20 milyon euro'luk bonservis gelirini kabul etti. İngiliz ekibi, çeşitli bonuslar içeren bir paketle Fenerbahçe'nin kapısını çaldı. 24 yaşındaki futbolcu da İngiltere'de oynamaya sıcak bakıyor. Sezonun sona ermesinin ardından bu transferin resmiyet kazanması bekleniyor.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda toplam 52 maça çıkan Szymanski, 12 gol ve 18 asistlik performansıyla dikkat çekiyor.

www.aksam.com.tr