Fenerbahçe'nin kabusu geri dönüyor! Mbwana Samatta'dan yıkan haber

Fenerbahçe'nin sezon başında takımdan kiralık olarak gönderdiği Mbwana Samatta son dakika golüyle Fenerbahçe'ye geri döndü. Genk'in şampiyonluğu son maçta kaçırmasıyla birlikte opsiyonu devre dışı kalan Mbwana Samatta, Fenerbahçe'ye geri dönecek. İşte detaylar...

Sezon başında Fenerbahçe'nin Belçika ekibi Genk'e kiraladığı Mbwana Samatta'dan kötü haber geldi! Genk takımının şampiyonluğu son maçta kaybeden Mbwana Samatta, Fenerbahçe'ye geri dönüyor.

MBWANA SAMATTA GERİ DÖNÜYOR

Fenerbahçe'de yeni kadro planlaması yapılırken kiralık olarak gidecek futbolcuların geleceği merak konusu... Genk takımına opsiyonlu bir kontratla kiralık olarak gönderilen Mbwana Samatta'dan yıkan haber son dakikada geldi! Belçika kulübünün şampiyon olması durumunda opsiyonu devreye girecek ve 4 milyon euro gibi bir bedelle transferi gerçekleşecekti.

GENK SON MAÇTA ŞAMPİYONLUĞU KAYBETTİ

Mbwana Samatta'nın kulübü Genk, son maça kadar şampiyonluğun büyük favorisiydi ancak Genk 90+4'de yediği golle şampiyonluğu kaybetti ve Sarı-lacivertliler büyük şok yaşadı. Bu durumla birlikte 30 yaşındaki forvet bu sonucun ardından Fenerbahçe'ye geri dönmek zorunda kaldı.

6 MİLYON EURO ÖDENMİŞTİ

Fenerbahçe, 2020/21 sezonunun başında 6 milyon Euro karşılığında Aston Villa'dan Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

Tanzanyalı santrfor 6 gol ve 1 asist kaydederek 7 gole direkt katkıda bulundu.

Mbwana Samatta'nın Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2024 yılına kadar devam ediyor.