Fenerbahçeliler güne Emre Mor'dan gelen bu haberle uyandı! Zorlu maç öncesi...

Emre Mor bir maç aradan sonra yeniden formasına kavuşuyor. Austria Wien maçında cezası sebebiyle görev alamayan Emre Mor, bu akşam Kadıköy'de oynanacak zorlu Adana Demirspor mücadelesinde takımının en önemli kozu olacak. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Emre Mor, Sarı-Lacivertlilerin yeni sezondaki en dikkat çeken ismi olmuştu. Karagümrük'ten kadroya katılan Emre Mor, sergilediği performansla kısa sürede taraftarların sevgilisi haline gelmişti.

EMRE MOR KRİTİK MAÇTA FORMASINA KAVUŞUYOR

Fenerbahçe formasıyla çıktığı toplam 5 maçta 2 gollük performans sergileyen Emre Mor, eski günlerinden esintiler sunmuştu. Sarı-Lacivertlilerin UEFA Avrupa Ligi play-off turunda deplasmanda karşılaştığı Austria Wien maçında cezası nedeniyle forma giyemeyen Emre Mor, bu akşam formasını yeniden sırtına geçirecek.

TAKIMIN YİNE EN BÜYÜK KOZU OLACAK

Süper Lig'de bu akşam ligin flaş ekibi Adana Demirspor'u ağırlayacak olan Fenerbahçe'de Emre Mor sahaya ilk 11'de çıkacak. Şampiyonluk yarışındaki rakiplerinden Trabzonspor'un mağlup olduğu haftayı kayıpsız geçmek isteyen Fenerbahçe'de takımın en büyük kozlarından biri yine Emre Mor olacak.

SÖZ FENERBAHÇELİLERDE! KADRO NASIL OLMALI?

Öte yandan Fenerbahçe'nin bu akşamki Adana Demirspor maçına yaklaşık 72 milyon euroluk kadrosuyla çıkması bekleniyor. Siz de buraya tıklayarak ya da aksam.com.tr'nin CANLI SKOR sayfasından Fenerbahçe'nin Adana Demirspor maçı kadrosunu oluşturabilirsiniz.

İŞTE MAÇIN MUHTEMEL 11'LERİ:

Fenerbahçe: Altay, Osayi, Gustavo, Szalai, Alioski, Arao, Zajc, Lincoln, Ferdi, Emre Mor, Valencia

Adana Demirspor: Ertaç, Rodrigues, Rakitskiy, Samet, Svensson, N'Diaye, Gökhan, Onyekuru, Belhanda, Akintola, Assombalonga