Fenerbahçe'den Caner Erkin'i hatırlatan transfer! Kanarya tarihi fırsatı kaçırmadı...

Eski oyuncusu Caner Erkin gibi skor katkısı verebilecek bir sol bek arayan Fenerbahçe, Gabriel Suazo'ya göz dikti. Geçtiğimiz sezon 3 gol ve 5 asistle oynayan Gabriel Suazo, hücuma verdiği katkıyla Caner Erkin'i andırıyor. İşte detaylar...

Uzun zamandır sol bek arayışını sürdüren Fenerbahçe'de fırsat transfer alarmı. Bonvervisi elinde olan Gabriel Suazo için harekete geçen yönetim, transferi hızlıca bitirmek ve oyuncuyu devre arası kampına dahil etmek istiyor.

GABRIEL SUAZO KİMDİR?

25 yaşında ve 1.78 boyunda olan Şilili sol bek, hem düzenli oynaması ile hem de skor katkısı ile dikkat çekiyor. Kariyerinde sadece tek bir kulüp olan ve yıllardır Colo Colo'da oynayan Gabriel Suazo, geçen sezon 35 maça çıktı ve 3 gol, 5 asistlik katkı sağladı. Caner Erkin'den sonra sol beklerinden skor katkısı almakta zorlanan Fenerbahçe, Gabriel Suazo ile bu sorunu çözmeyi ve 25 yaşındaki deneyimli oyuncuyla uzun yıllar devam etmeyi planlıyor.

BONSERVİSİ ELİNDE

Sözleşmesinin bitmesi ile boşa çıkan ve teklifleri değerlendiren Suazo, kendisi için en doğru kararı vermek istiyor. Ayrıca Olympiakos'un da talip olduğu oyuncu için Fenerbahçe'nin eli daha kuvvetli duruyor. Yunan ekibinde Marcelo gibi isimlerin sol bekte olduğunu ve en ufak bir sıkıntıda kulübeye çekileceğini bilen Şilili, Fenerbahçe'ye daha sıcak bakıyor ve düzenli oynamaya devam etmek istiyor.