Fenerbahçe'de Serdar Aziz'e erken emeklilik getirecek transfer! Bitti bu iş...

Fenerbahçe'nin Giresunspor'a yenildiği maçta 2 kez hata yaparak gol yediren Serdar Aziz, stoper transferini öncelik haline getirdi. Sarı lacivertli kulüp, Adana Demirspor forması giyen Serdar Akaydın ile bu sorunu çözmek istiyor. Serdar Aziz bu transfer sonrası formayı unutabilir.

Sabah

Fenerbahçe'de Serdar Aziz tartışmaları devam ediyor. Sarı lacivertli takımdaki kariyerinin çoğunu sakatlıklarla geçiren Milli futbolcu, bu sezon istikrarlı bir süreç yakalamıştı. Ancak Serdar'ın bireysel hataları artarak devam ediyor. Öyle ki tecrübeli stoper, Giresunspor maçında takımına 2 gol yedirerek mağlubiyeti getiren isimlerin başında geldi. Fenerbahçe ise bu problemi çözmek için harekete geçti ve stopere takviye yapma kararı alındı.

SERDAR AZİZ'İ KÜSTÜRECEK TRANSFER

Fenerbahçe'de Serdar Aziz'den formayı kapacak bir hamle geliyor. Bu isim Adana Demirspor forması giyen Samet Akaydın. Milli Takım forması giyen oyuncunun konsantrasyonunun bozulmaması için sarı-lacivertliler şu aşamada herhangi bir hamle yapmadı. Bugünden itibaren öncelikle kulübü Adana Demirspor ile görüşmeler başlayacak. Sarı- lacivertli idareciler, Güney ekibinin başkanı Murat Sancak ile masaya oturacak.

Adana Demirspor, 28 yaşındaki savunma oyuncusu için 3 milyon euroluk bir rakam istiyor. Fenerbahçe ise Mavi Şimşeklere 1.5 milyon euro artı savunma oyuncusu Lemos'u önerecek.