Fenerbahçe'de Sebastian Szymanski depremi! Herkes bunu konuşuyor: Resmen kabus

Sebastian Szymanski konusunda Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Son dönemde performansıyla eleştirilen Polonyalı yıldızın taraftarla arası açıldı. İşte Sebastian Szymanski haberinin detayları…

Sebastian Szymansk, geride bıraktığımız sezonda İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin en etkili isimlerinden olmayı başarmıştı. Yüksek skor katkısının yanı sıra defansif aksiyonlarıyla da teknik ekip ve taraftarın beğenisini kazanan başarılı orta saha, bu sezona oldukça tutuk başladı.

SEBASTIAN SZYMANSKI GOLÜ UNUTTU

Sebastian Szymanski'nin Fenerbahçe formasıyla gol hasreti sürüyor. Bu sezon yalnızca Şampiyonlar Ligi ön elemesinde oynanan Lugano maçında fileleri havalandıran 25 yaşındaki orta saha Süper Lig'de ise forma giydiği son 24 maçta yalnızca bir kez gol sevinci yaşadı. Bu istatistik sarı lacivertli taraftarların Sebastian Szymanski'yi eleştirmesine sebep oldu.

DEFANSİF ON NUMARA

Fenerbahçeli taraftarlar Sebastian Szymanski konusunda ikiye bölünmüş durumda. Taraftarların bir kısmı Polonyalı yıldızın takım oyununa büyük bir katkı sağladığını savunurken başka bir kısmı ise 10 numara pozisyonunda oynayan futbolcunun gole çok daha fazla yakın olması gerektiğine inanıyor. Sosyal medyada Szymanski için "Defansif 10 numara" yorumları yapılıyor.

GEÇEN SEZONU MUMLA ARATIYOR

Geçtiğimiz sezon forma giydiği 55 maçta ürettiği 13 gol ve 19 asist ile 32 gole direkt katkıda bulunan Sebastian Szymansk, bu sezon oynadığı 11 maçta yalnızca 1 gol ve 2 asist üretebildi.

www.aksam.com.tr