Fenerbahçe'de Ryan Kent krizi direkt biletini kestiler! Ortalık yıkıldı: Yer yerinden oynadı...

Fenerbahçe'nin sezon başında renklerine bağladı Ryan Kent için hareketli saatler yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerde bekleneni veremeyen İngiliz oyuncu, kulüpte krize neden oldu. İşte Ryan Kent haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Trendyol Süper Lig lideri Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde büyük beklentilerle kadrosuna kattığı Ryan Kent için oldukça sıcak gelişmeler yaşanıyor. Türkiye kariyeri istediği gibi geçmeyen tecrübeli oyuncu ile Fenerbahçe arasında ipler tamamen koptu.

RYAN KENT İLE FENERBAHÇE ARASINDA GERİLİM

İskoçya'da 4 sezon Glasgow Rangers forması giydikten sonra ülkemize Fenerbahçe'ye transfer olarak giriş yapan Ryan Kent için işler istendiği gibi gitmiyor. Sarı-lacivertli ekibi ve taraftarları hayal kırıklığına uğratan 28 yaşındaki oyuncu, kulüpte adeta istenmeyen adam haline geldi. Sarı-lacivertlilerde rotasyona bile girmekte zorlanan İngiliz oyuncu, Lazio'ya transferinden son anda vazgeçince kulüpte huzursuzluk yaşandı.

Bütün bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe yönetimi, Kent'i takımdan göndermek için menajerlere tam yetki vererek İngiliz oyuncuyu, transfer dönemi devam eden liglerden teklif getirmelerini istedi.

LAZIO ELİNDEN GELENİ YAPMIŞ

İtalyan basını, Lazio'nun bu transferde elinden geleni yaptığını açıkladı. Çizme basınında yer alan habere göre; Lazio ve Fenerbahçe'nin 5 dakika gibi kısa bir sürede anlaşmaya vardığını ve İtalyan ekibinin transferi tamamlamak istediğinde ise sürekli bir problem çıktığını Kent'in transferden vazgeçtiğine haberin detaylarında yer verdi.

FENERBAHÇE RAKAMLARI

Ryan Kent, Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 15 maçta toplam 633 dakika süre bulabildi. İngiliz oyuncu, bu karşılaşmalarda 1 gol ve 2 asist üreterek skora etki etti.

www.aksam.com.tr