Fenerbahçe'de Maxi Gomez bayramı! Herkesin beklediği haber resmen duyuruldu...

Fenerbahçe'nin transfer lisetesinde olan Maxi Gomez ile ilgili Valencia tarafında flaş bir gelişme gerçekleşt. Lille'den Timothy Weah ile anlaşan Valencia'nın Fenerbahçe'ye Maxi Gomez transferinde kolaylık sağlayabileceği ifade edildi. İşte ayrıntılar...

aksam.com.tr

Fenerbahçe'nin son dönemde forvet oyuncusu Maxi Gomez ile görüşme halindeydi. Valencia forması giyen Uruguaylı golcü ile anlaşan sarı-lacivertliler İspanyol ekibi ile orta yolu bulamamıştı. Fakat Valencia'nın Timothy Weah transferini bitirmesi sonrası Gomez'de işlerin değişebileceği ve yeniden anlaşma zemini bulunabileceği öne sürüldü.

FENERBAHÇE'Yİ HECEYANLANDIRAN MAXI GOMEZ GELİŞMESİ

Aksam.com.tr'nin gazeteci Ekrem Konur'dan aktardığı habere göre; Valencia, Lille forması giyen Timothy Weah'ın transferinde büyük yol katetti. 22 yaşındaki futbolcuyu imza aşamasına getiren İspanyol ekibinin bu transferden sonra Fenerbahçe'ye satışı gündemde olan Maxi Gomez ile ilgili kolaylık sağlayabileceği iddia edildi.

MAXI GOMEZ TRANSFERİ BONSERVİSTE TIKANMIŞTI

Aksam.com.tr'nin daha önce Yağız Sabuncuoğlu'ndan aktardığı haberde ise Valencia'nın Maxi Gomez için Fenerbahçe'den 12 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği ve Sarı Kanarya'nın da bu teklifi aşağıya çekmeye çalıştığı ifade belirtilmişti.

Fenerbahçe'nin 8 milyon euro bandında bir teklifle transferini bitirmek istediği Uruguaylı santraforun Weah'ın gelişiyle birlikte imza atması daha kolay olabilir.

aksam.com.tr