Fenerbahçe'de İsmail Kartal milli futbolcunun biletini resmen kesti! Galatasaray derbisi öncesi ''Buraya kadar!'' dedi

Süper Lig'in 18. haftasında lider Fenerbahçe, sahasında ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk edecek. Sarı lacivertlilerin 3 puandan başka hedefi yok. Öte yandan zorlu Galatasaray derbisi öncesi İsmail Kartal'dan flaş bir karar geldi. İşte Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesi İsmail Kartal'ın kararı... | Son dakika Fenerbahçe haberleri

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı kızıştı. Ligde averajla lider konumda bulunan Fenerbahçe, şampiyonluk yolundaki en büyük rakibi Galatasaray'ı konuk edecek. Sarı lacivertlilerin tek hedefi, kendi seyircisi önünde bu maçtan 3 puanla ayrılmak. Özellikle son maçta Fred ve Mert Hakan Yandaş'ın kırmızı kart görmesi, İsmail Kartal'ı düşündürüyor. Deneyimli teknik adamdan derbi öncesi sürpriz bir karar geldi.

İSMAİL KARTAL'DAN SAMET AKAYDİN KARARI

Fenerbahçe'nin başarılı teknik direktörü İsmail Kartal, Galatasaray derbisi için ilk 11'ini belirledi. Gelen bilgilere göre Kartal, zorlu maçta Samet Akaydin'i yedek kulübesinde tutacak. Fenerbahçe'nin Galatasaray derbisinde stoper hattını Djiku ve Serdar Aziz oluşturacak. Öte yandan Fred'in yerini ise Miguel Crespo dolduracak.

İŞTE FENERBAHÇE'NİN GALATASARAY MAÇI MUHTEMEL 11'İ

Livakovic, Osayi-Samuel, Djiku, Serdar Aziz, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Miguel Crespo, Szymanski, İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko.

www.aksam.com.tr