Fenerbahçe'de işler karıştı! İsmail Kartal'dan sürpriz Michy Batshuayi kararı...

Michy Batshuayi cephesinde önemli bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Belçikalı forvet hakkında kararını verdi. İşte İsmail Kartal'ın Michy Batshuayi planı...

Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, zirve yarışında 27. haftaya Galatasaray'ın 2 puan gerisinde girecek. Son olarak zorlu Rize deplasmanında 3 puanla ayrılan sarı lacivertlilerde, bu maçta bazı futbolcuların performansı ön plana çıkmıştı. O isimlerden birisi de takıma geri dönen Serdar Dursun oldu.

İSMAİL KARTAL'DAN MICHY BATSHUAYI KARARI!

Sezon başından bu yana Edin Dzeko'nun yedeği olan Michy Batshuayi, bu durumdan rahatsızdı. Ancak şampiyonluk yolunda teknik direktör İsmail Kartal, ona ihtiyacı olduğunu ve takımdan ayrılmasını istemediğini ifade ederek oyuncuyu ikna etmeyi başardı. Deneyimli teknik adam, Michy Batshuayi'ye daha fazla süre vereceğinin sözünü verdi. Ancak Serdar Dursun'un son maçtaki performansı işleri karıştırdı.

Çaykur Rizespor maçında oyuna girmesinin ardından büyük bir etki yaratan Serdar Dursun, antrenmanlarda da İsmail Kartal'ın gözüne girmeyi başardı. Bir de yerli statüstünde olması sebebiyle Michy Batshuayi'nin bir adım önüne geçmiş durumda. Bu da Belçikalı forvetin alacağı sürenin daha da düşeceği anlamına geliyor.

GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 2 santrfor ile bir görüşme gerçekleştirdi. Takımın 3 kulvarda mücadele ettiği ve bu 3 kulvarda da başarı hedeflediğini söyleyen Kartal, hepsinin yeteri kadar şans bulacağının bir kez daha altını çizdi. Süper Lig'de Edin Dzeko'ya güvenen İsmail Kartal, Ziraat Türkiye Kupası'nda daha çok Serdar Dursun'u değerlendirecek. UEFA Konferans Ligi'nde ise Michy Batshuayi'ye daha fazla sorumluluk yüklenecek.

Kartal bu formülle birlikte hem 3 oyuncuyu küstürmemek, hem de 3 kulvarda başarı sağlayacağını düşünüyor.

www.aksam.com.tr