Fenerbahçe'de Emre Mor krizi! Dünyası başına yıkıldı...

Emre Mor geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin önemli isimlerinden biri olmuştu. Bu sezon ise sakatlıklardan beli doğrulmayan yıldız oyuncu Emre Mor, bu sezon ise hayal kırıklığına uğradı. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Fenerbahçe'de Emre Mor, hayal kırıklığı yaşıyor. Bu sezon sarı-lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde fazla süre alamayan ve diğer oyuncuların gerisinde kalan Emre Mor, hayal kırıklığına uğradı.

EMRE MOR, BU SEZON KAYIP

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin önemli isimlerinden biri olan Emre Mor, bu sezona ise beklentilerin uzağında başladı. Sakatlıklar nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Emre Mor, geri döndüğünde ise hayal kırıklığına uğradı.

BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI

Sakatlıkları atlatarak sahalara geri dönen Emre Mor, kayıplara karıştı. İrfan Can Kahveci ve Cengiz Ünder gibi isimlerin arkasında kalan 26 yaşındaki oyuncu süre bulmakta güçlük çekti. Mor, kadroda yer aldığı son 6 maçta yalnızca 7 dakika süre aldı.

BU VE GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar 3 resmi maça çıkan ve 18 dakika sahada kalan Emre Mor, skora etki edemedi. Geçen sezon ise sarı-lacivertli formayla 41 resmi maça çıkan 26 yaşındaki yıldız, 6 gol ve 3 asistle skora etki etti.