Fenerbahçe'de Emre Mor krizi! Direkt bileti kesildi...

Fenerbahçe'de geleceği merak konusu olan Emre Mor, yönetimle ters düştü. Milli futbolcunun sarı lacivertlilerin anlaştığı takıma gitmeme konusundaki ısrarı sonrası bileti kesildi. Emre Mor gelişmesinin detayları haberimizde...

Fatih Karagümrük'te gösterdiği başarılı performansın ardından 2 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'nin yolunu tutan Emre Mor, sarı lacivertli ekipte istikrarlı bir görüntü çizemedi. 26 yaşındaki futbolcunun geleceği konusundaki kararı Fenerbahçe yönetimiyle ters düşünce kulüpte büyük anlaşmazlığa sebep oldu.

EMRE MOR ANTALYA YA DA BAŞAKŞEHİR DİYOR

Süper Lig'den Emre Mor için kulübün kapısını çalan birçok takım oldu. Gazianep FK'nın teklifini reddeden Fenerbahçe, oyuncuyu Fatih Karagümrük'e kiralık olarak gönderme konusunda karar kıldı. 26 yaşındaki futbolcunun seçiminin ise Sergen Yalçın'ın Antalyaspor'u ya da Başakşehir olduğu belirtildi. Sarı lacivertliler, Emre Mor'un transfer dönemi sona ermeden oynayabileceği bir takıma gitmesi konusunda görüşmelerini sürdürüyor.

CENGİZ ÜNDER VE İRFAN CAN FORMA GÖSTERMEDİ

Sezon başında İrfan Can Kahveci ile forma rekabeti içerisindeyken aynı bölgeye yapılan Cengiz Ünder transferi Emre Mor'u forma savaşında arka plana atmış oldu. Milli futbolcu, aynı pozisyonu paylaştığı takım arkadaşlarının gösterdiği üst düzey performansa aynı oranda karşılık veremeyince teknik direktör İsmail Kartal tarafından yeterli şansı bulamadı.

SEZON PERFORMANSI

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 8 maçta forma giyen Emre Mor, 153 dakika sahada kaldı. Başarılı oyuncu bu karşılaşmalarda yaptığı 2 asist ile skora katkıda bulundu.

www.aksam.com.tr