Fenerbahçe'de Emre Mor bayramı!

Fenerbahçe, sezon başında transfer ettiği ve gösterdiği performansla beklentilerin altında kalan Ryan Kent'le yollarını ayırmayı planlıyor. Sarı lacivertliler, o bölgede sakatlığı atlatan ve fizik açısından teknik heyetin gözüne giren Emre Mor'u kullanmak istiyor. İşte Emre Mor haberinin detayları...

Sarı lacivertliler, ara transfer döneminin yaklaşmasıyla kadrosuna yeniden şekillendiriyor. Sezon başında bonservissiz şekilde kadrosuna kattığı Ryan Kent'ten beklediği verimi alamayan sarı lacivertliler, İngiliz oyuncunun yerine yeni bir takviye yapmayıp kadrodaki isimleri değerlendirecek.

EMRE MOR'A PİYANGO!

Sarı Kanarya'nın hücum hattı yeniden şekilleniyor. Sakatlığını atlatan Emre Mor, son olarak Sivasspor maçının 84. dakikasında Tadic'in yerine oyuna dahil olmuştu. Fiziğinde gerileme yaşamadığı görülen milli oyuncu, teknik ekipten büyük takdir topladı. İsmail Kartal, Ryan Kent'in başka bir takıma kiralanmasını istiyor ve yerine Emre Mor'u kullanmayı planlıyor.

Emre Mor, Dusan Tadic'in ve İrfan Can Kahveci'nin rotasyonu olarak kulübede bekleyecek ve kupa maçlarında ilk 11'de oynatılacak.

Akşam Gazetesi - Yaşar Çifcibaşı