Fenerbahçe'de Edin Dzeko ve Dusan Tadic krizi! Başkan Ali Koç'a kazan kaldırdılar...

Süper Lig'in dev ekibi Fenerbahçe'de takımın yıldızlar Edin Dzeko ve Dusan Tadic, başkan Ali Koç ile bir görüşme gerçekleştirdi. Ali Koç'u eleştiren Edin Dzeko ve Dusan Tadic, takım için adeta dümene geçti. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'de son haftalarda oluşan yüksek tansiyonun futbolcuların odağını ve moralini bozduğu iddia ediliyordu. Bütün bu gelişmelerin ardından 'Takımın büyükleri' olarak nitelendirilen Dzeko ve Tadic, Ali Koç ile hararetli bir görüşme gerçekleştirdi.

EDIN DZEKO VE DUSAN TADIC, ALİ KOÇ'U ELEŞTİRDİ

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı iki yıldızı Edin Dzeko ve Dusan Tadic takımdaki ağırlıklarını hissettiriyor. Son olarak bu iki yıldız oyuncunun başkan Ali Koç'la görüşerek kendisini büyük bir hata yaptıkları yönünde uyardığı öne sürüldü. Fotospor'da yer alan habere göre; Dzeko ve Tadic, Ali Koç ile görüşerek ligden çekilme açıklamasının yanlış ve stratejik bir hata olduğunu belirttiler. Yıldız oyuncular, Koç'a açıklamasının takımda keyifleri bozduğunu söylediklerinin altı çizildi.

GENEL KURUL YARIN

Fenerbahçe Kulübü, 2 Nisan tarihinde Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapılacağını açıklamıştı. Ali Koç, kurulda ligden çekilmede dahil olmak üzere birçok konunun görüşüleceğini dile getirmişti.

GEÇEN SENE LİGDEN ÇEKİLMEYİ "SAÇMA SAPAN" OLARAK NİTELENDİRMİŞTİ

Ali Koç'un ligden çekilme açıklamasının ardından geçen sene bu konu hakkında yaptığı bir konuşma gündem olmuştu. Koç, geçen sezon Adana Demirspor maçının ardından Fenerbahçe Kulübü Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda, ligden çekilme konusu hakkında öyle bir şey olmadığını ve ligden çekilmenin saçma sapan işler olduğunu dile getirerek bu tarz söylemlerin duygusal olarak söylendiğini belirtmişti.