Fenerbahçe'de Dominik Livakovic depremi! Ortalık yıkıldı: Yer yerinden oynadı...

Süper Lig devi Fenerbahçe'de forma giyen Dominik Livakovic, geleceği hakkında flaş bir karar aldı. Hırvat eldiven, Trabzonspor karşılaşmasının ardından gemileri yaktı. İşte Dominik Livakovic haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Trendyol Süper Lig'in 30'uncu haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan olaylı derbinin ardından sarı-lacivertli ekipte flaş bir gelişme yaşandı. Kanarya'nın başarılı file bekçisi Dominik Livakovic, yaşanan olaylardan sonra çarpıcı bir karar aldı.

DOMINIK LIVAKOVIC GİTMEK İSTİYOR

Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'de zorlu Trabzonspor maçı kayıpsız geçilmişti. Mücadelenin bitiş düdüğünün ardından üzücü olaylar yaşanmıştı. Hırvat basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin kalecisi Dominik Livakovic bu mücadelenin ardından Türkiye'de futbol oynamak istemediğini yönetime bildirdi ve ayrılık için sezon sonunda harekete geçeceğini belirtti.

YÖNETİM İKNA ETMEYE ÇALIŞACAK

Hırvat kalecinin bu kararında ısrarcı olduğunun altı çizilirken haberin ayrıntılarında, Fenerbahçe yönetiminin Livakovic'i ikna etmek için çalışmalara başladığı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin gerekirse 29 yaşındaki kalecinin maaşında zam yapabileceği birçok Hırvat kaynağında yer aldı.

FENERBAHÇE RAKAMLARI

Dominik Livakovic, Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 31 maça çıktı. Hırvat kaleci, bu karşılaşmalarda ağlarında 33 gol görürken 12 maçta kalesini gole kapamayı başardı.

www.aksam.com.tr