Fenerbahçe'de Cengiz Ünder depremi! Yer yerinden oynadı...

Cengiz Ünder, Fenerbahçe'nin 6-1'lik Nordsjaelland mağlubiyetindeki performansıyla dikkat çekti. Kötü performansıyla tepki çeken milli oyuncu Cengiz Ünder, eleştirilerin hedefi oldu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin 6-1 kaybettiği Nordsjaelland maçında Cengiz Ünder kötü performansıyla gündem oldu. Sahada kayıplara karışan milli oyuncu Cengiz Ünder taraftarların eleştirilerinin hedefi oldu.

BONSERVİSİNE 15 MİLYON EURO VERİLMİŞTİ

Geçtiğimiz yaz transfer döneminin flaş takımlarından biri olan Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı isimlerden biri de Cengiz Ünder oldu. Sarı-lacivertliler, Marsilya'dan transfer ettiği milli oyuncu için 15 milyon euro bonservis ödedi.

CENGİZ ÜNDER SAHADA KAYBOLDU

Sakatlıklar yüzünden Fenerbahçe'ye geldiğinden bu yana fazla süre alamayan Cengiz Ünder, Konferans Ligi'nde Nordsjaelland ile oynanan karşılaşmaya ilk 11'de başladı. Kötü performansıyla dikkat çeken ve sahada kayıplara karışan milli oyuncu, 62. dakikada yerini İrfan Can Kahveci'ye bıraktı. Sarı-lacivertliler karşılaşmadan 6-1'lik yenilgiyle ayrıldı.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Cengiz Ünder kötü performansıyla sosyal medyada da gündem oldu. Sarı-lacivertli taraftarlar milli oyuncuyu tepki yağmuruna tuttu. Eleştirilerin hedefi olan Cengiz Ünder için binlerce paylaşım yapıldı.

İşte o paylaşımlardan bazıları: