Fenerbahçe'de büyük Edin Dzeko krizi! Ortalık yıkıldı: Yer yerinden oynadı...

Fenerbahçe'de Boşnak golcü Edin Dzeko için sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerde, Süper Kupa maçı öncesinde kaptan Edin Dzeko, başkan Ali Koç ile görüştü. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray ile seyir zevki yüksek bir şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'de sular durulmuyor. Kanarya'da yönetimin Süper Kupa maçına U 19 ile çıkma kararını açıklamasını ardından Edin Dzeko harekete geçti ve adeta yönetime rest çekti.

EDIN DZEKO, ALİ KOÇ İLE GÖRÜŞTÜ

Fenerbahçe'de son günlerde yaşanan gelişmelerin ardından oyuncular da harekete geçti. Sarı-lacivertli ekip, bu akşam oynanacak olan Galatasaray karşılaşmasına U 19 takımı ile çıkacağını açıklamıştı. Takvim'de yer alan habere göre; Bu kararın ardından kaptan Edin Dzeko, başkan Ali Koç ile görüşerek, oyuncular olarak karara saygı duyduklarını ancak çıkıp oynamak istediklerini net bir tavırla dile getirdi. Koç'un ise, dönüşü olmayan bir karar aldıklarını Boşnak golcüye söyledi.

KARARIN ARDINDAN AYRILIĞA SICAK BAKIYOR

Edin Dzeko'ya Suudi Arabistan ekiplerinin yoğun ilgisi olduğu biliniyor. Bosna Hersek basınında yer alan habere göre; ilk başta bu teklifleri değerlendirmeyen Dzeko, yönetimin Süper Kupa konusunda kaptan olarak kendisinin dinlenmediğinden veya fikri sorulmadığı için bu teklifleri değerlendirme kararı aldığı ve bu krizin ardından gemileri yaktığı iddia edildi.

FENERBAHÇE RAKAMLARI

Sarı-lacivertli ekibe sezon başında transfer olan Edin Dzeko, Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 38 maça çıktı. 38 yaşındaki santrfor, bu mücadelelerde 23 gol ve 9 asist üretmeyi başardı.