Fenerbahçe'de bir devrin sonu! Güle güle Altay Bayındır...

Altay Bayındır için Fenerbahçe'de işler yolunda gitmiyor. Performansıyla sık sık eleştirilerin hedefi olan ve kaleyi de İrfan Can Eğribayat'a kaptıran Altay Bayındır için flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Altay Bayındır, son haftalardaki performansıyla eleştirilerin hedefi oldu ve kaleyi İrfan Can Eğribayat'a kaptırdı. Dominik Livakovic'i getirmeye hazırlanan sarı-lacivertlilerde Altay Bayındır'ın takımdan ayrılacağı iddia edildi.

ALTAY BAYINDIR ELEŞTİRİLERİN HEDEFİ OLDU

Fenerbahçe'nin 2019'un yazında kadrosuna kattığı Altay Bayındır, başarılı performansıyla büyük beğeni toplayarak A Milli Takım'dan davet almıştı. Ancak milli kaleci için bu sezon hiç iyi başlamadı. Performansındaki düşüşle dikkat çeken Bayındır, sık sık eleştirilerin hedefi oldu.

KALEYİ KAPTIRDI

Yeni sezonda şu ana kadar oynanan 4 maçta da kalede yer alan Altay Bayındır, son oynanan Maribor karşılaşmasında ise yedek kulübesine çekildi. Teknik direktör İsmail Kartal, milli kalecinin yerine İrfan Can Eğribayat'a forma verdi. Eğribayat'ın başarılı performansı sonrası Altay'ın yeniden formayı alıp alamayacağı ise merak ediliyor.

YENİ TRANSFER DE YOLDA

Öte yandan bu yazın başından bu yana kaleci arayan Fenerbahçe, uzun süredir peşinde olduğu Dominik Livakovic'i de kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Bu transferin gerçekleşmesi halinde Altay Bayındır'a kulübe yolu gözükecek.

AYRILIK İDDİALARI VAR

Öte yandan Altay Bayındır için ayrılık iddiaları da gündemde. Yönetimin olası bir kaleci transferi sonrası milli kaleci ile yollarını ayırabileceği ileri sürüldü.