Fenerbahçe'de 3 milyon euroluk fırsat! Tüm camia buna kitlendi

Fenerbahçe Rennes ile 3-3 berabere kalmasının ardından UEFA Avrupa Ligi'nde grup liderliğini son maça bıraktı. Dinamo Kiev ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe mücadeleyi kazanıp grubunu lider bitirmesi halinde yaklaşık 3 milyon euroyu daha kasasına koyacak.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki grup liderliği mücadelesi son maça kaldı. 3-0 geri düştüğü maçta Rennes ile 3-3 berabere kalan Fenerbahçe, liderliğini sürdürdü. Son maçta Dinamo Kiev deplasmanına çıkacak olan Sarı-Lacivertliler, grubunu lider bitirmesi halinde 3 milyon euroyu daha kasasına koyacak.

FENERBAHÇE 3 MİLYON EUROLUK MAÇA ÇIKIYOR

Avrupa Ligi'nde şu ana kadar gösterdiği performansın karşılığı olarak kasasına yaklaşık 11 milyon euro koyan Sarı-Lacivertliler, Rennes beraberliği sonrası 210 bin euro kazandı. Artık gözler Dinamo Kiev mücadelesinde... Eğer Kanarya, Ukrayna ekibini yenerse 3 puanın karşılığı olarak 630 bin euro, Kupa 2'de gruptan lider çıktığı için 1.1 milyon euro ve Son 16 biletini kaptığı için de 1.2 milyon euronun sahibi olacak. Yani toplamda Sarı-Lacivertlilerin geliri yaklaşık 3 milyon euro civarı artacak.