Fenerbahçe'de 2. Eljif Elmas vakası! Tam 14 katına gidiyor: İnanılması güç rakam...

Fenerbahçe'de bir Eljif Elmas vakası daha yaşanmak üzere. Sarı-Lacivertlilerin Aykut Kocaman'ın isteğiyle sadece 180 bin euroya transfer ettiği Eljif Elmas, 2 sezon sonra Napoli'ye tam 90 katına satılmıştı.

Fenerbahçe bir kez daha Eljif Elmas tarifesini uygulamak üzere. Oldukça cüzi bir paraya aldığı Eljif Elmas'ı 2 yıl sonra 16,2 milyon euro gibi astronomik bir rakama Napoli'ye satan Fenerbahçe, aynı stratejiyi şimdi de bir diğer genç yıldızı için devreye sokmaya hazırlanıyor.

YİNE ELJİF ELMAS TAKTİĞİ

Fenerbahçe'ye geldiği gibi kalitesini gösteren Eljif Elmas, takımda çok fazla süre alamamasına rağmen inanılması güç bir kârla İtalyan ekibinin yolunu tutmuştu. Sarı-Lacivertliler Eljif Elmas'ta uyguladığı taktiği şimdi bir diğer oyuncusunda hayata geçirmeye hazırlanıyor.

1,4 MİLYON EUROYA TRANSFER EDİLMİŞTİ

Fenerbahçe'de ikinci Eljif Elmas vakası Ferdi Kadıoğlu ile gerçekleşecek. 2018-19 sezonu başında NEC Nijmegen'den 1,4 milyon euroya transfer edilen başarılı futbolcu için Avrupa'nın dev kulüpleri sıraya girdi.

20 MİLYON EURO TALEP EDİLİYOR

Fenerbahçe 17 Mart tarihinde 4 yıllık sözleşme imzaladığı oyuncusu için kapıyı 20 milyon eurodan açacak. Transferin söz konusu rakama gerçekleşmesi halinde Sarı-Lacivertliler milli futbolcuyu tam 14 katına elinden çıkarmış olacak.

3 AVRUPA DEVİ PUSUDA

Dün 23 yaşına giren oyuncu için Napoli, Ajax ve Club Brugge'un devrede olduğu öne sürülüyor. Bu sezon Jorge Jesus'un vazgeçilmezlerinden olan Kadıoğlu, Sarı-Lacivertli forma altında 2022-23'te tüm kulvarlarda çıktığı 13 maçta 1 asistlik katkı verdi.