Bruma'dan sonra şimdi de o! Fenerbahçelilerin dünyası başına yıkıldı

Fenerbahçe'de dünkü maçta yaşanan sakatlık sonrası 2. Bruma vakası yaşanabilir. Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe sezon başında PSV'den Bruma'yı kiralamış ancak oyuncu kısa süre sonra ciddi bir sakatlık yaşamıştı. Bunun üzerine Sarı-Lacivertliler Portekizli yıldızın lisansını çıkarmamış ve sözleşmesi devre arasına kadar askıya alınmıştı.

Fenerbahçe'de bir Bruma vakası daha yaşanmak üzere. Sarı-Lacivertlilerin sezon başında transfer ettiği oyuncu uzun süreli bir sakatlık yaşayınca Portekizli futbolcunun lisansı ara transfer dönemine kadar askıya alınmıştı. Fenerbahçe'de yaşanan sürpriz sakatlık 2. Bruma vakasını doğurdu.

FENERBAHÇE'DE BİR BRUMA VAKASI DAHA

Sezon başından bu yana sakatlıklardan canı yanan Fenerbahçe, bir Bruma vakası daha yaşamak üzere. Sarı-Lacivertliler, dün oynadığı Rayo Vallecano maçında sakatlanan Joao Pedro'nun lisansını Bruma'da olduğu gibi iptal edebilir.

BRUMA TARİFESİ UYGULANACAK

Sol dizinden ciddi şekilde sakatlanan deneyimli forvetin nihai durumu çekilecek MR sonrası belli olacak. Başarılı futbolcunun bir süre sahalardan uzak kalacağı tahmin ediliyor. Bu durumda Fenerbahçe, Bruma'da olduğu gibi Pedro'nun da sözleşmesini askıya alabilir.

15 MAÇTA SADECE 3 GOLE KATKI VERDİ

Sezon başında 4,68 milyon euro karşılığında transfer edilen 30 yaşındaki forvet ile 2025 yılına kadar sözleşme imzalanmıştı. Bu sezon Fenerbahçe formasıyla toplam 15 maça çıkan Pedro 2 gol, 1 asistlik istatistik yakaladı.