Fenerbahçe taraftarı yıkıldı kaldı! Takımın en değerli ismi bedavaya elden kaçıyor

Fenerbahçeli taraftar gündeme bomba gibi düşen Altay Bayındır haberiyle adeta yıkıldı. Fransız basınında yer alan habere göre Monaco, Altay Bayındır için devreye girdi. Takımın en değerli Türk oyuncusu olan Altay Bayındır'ın sözleşmesi sezon sonu bitiyor.

Sporx

13 milyon euroluk değeriyle Fenerbahçe'nin en değerli Türk oyuncusu olan Altay Bayındır için Fransız ekibi Monaco devreye girdi. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve henüz yeni sözleşmeye imza atmayan Milli oyuncunun akıbeti merak edilirken, Fenerbahçeli taraftarlar büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor.

FENERBAHÇE TARAFTARINI YIKAN HABER

Fenerbahçe forması giyen ve adı daha önce Inter, Napoli, Ajax ile anılan Altay Bayındır için Fransa'dan yeni bir iddia geldi.

Fransız basınında yer alan habere göre, Monaco'nun 24 yaşındaki kaleciye ilgisinin olduğu aktarıldı.

Monaco'nun, Alexander Nübel'i Bayern Münih'ten 2 sezonluğuna kiraladığı hatırlatılırken, 26 yaşındaki kalecinin kiralık sözleşmesinin sezon sonunda sona ereceği vurgulandı.

Monaco'nun bu nedenle, alternatif bir kaleci arayışı içerisinde olduğu ve Altay Bayındır'ı listesine eklediği ifade edildi.

Milli file bekçisinin Fenerbahçe ile sözleşmesinin sezon sonunda bitmesi transfer için bir avantaj olarak gösterilirken, yine de bu transferin oldukça karmaşık olduğu kaydedildi.

Ayrıca, Fenerbahçe'nin başarılı eldivene daha iyi bir maaşla yeni sözleşme sunduğu haberin detaylarında yer aldı.

2019 yılından bu yana Fenerbahçe'nin kalesini koruyan Altay Bayındır, bu sezon 28 maça çıktı.

Milli kalecinin güncel piyasa değeri 13 milyon euro olarak gösteriliyor.