''Fenerbahçe kongre üyesi Caner Erkin'i istemiyoruz'' Galatasaray ayaklandı

Fatih Karagümrük'e veda eden Caner Erkin için çok çarpıcı bir transfer iddiası ortaya atıldı. Galatasaray ve Beşiktaş'ın tecrübeli sol bekle ilgilendiği iddiası iki kulüpte de infial yarattı. Caner Erkin iddialarına özellikle Galatasaraylı taraftarlar çok sert tepki gösterdi.

www.aksam.com.tr

Caner Erkin iddiaları sonrası Galatasaraylı taraftarlar sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Tecrübeli sol bekin Fenerbahçe kongre üyesi olduğunu hatırlatan Sarı-Kırmızılılar, oyuncuya net bir şekilde karşı çıktı. Galatasaraylıların yanı sıra Beşiktaşlılar da Caner Erkin'i istemiyor.

İSTENMEYEN ADAM CANER ERKİN

Caner Erkin'in Fenerbahçe kongre üyesi olduğunu hatırlatan Galatasaraylı taraftarlar sosyal medyayı adeta birbirine kattı. Deneyimli futbolcuyla ilgili binlerce paylaşım yapan taraftarlar, oyuncuyu takımlarında görmek istemediklerini sert bir şekilde dile getirdi.

BEŞİKTAŞLILAR DA CANER ERKİN'İ İSTEMEDİ

Galatasaraylıların yanı sıra Beşiktaşlı taraftarlar da Caner Erkin'e direkt olarak karşı çıktı. Şenol Güneş'in tecrübeli sol beki istediği iddiaları ayyuka çıkarken, Beşiktaş taraftarı oyuncunun yaşına vurgu yaparak Caner Erkin'i istemediklerini belirtti.

HATAYSPOR İDDİALARI

Öte yandan Caner Erkin'in adı Volkan Demirel'in çalıştırdığı Hatayspor'la da anılıyor. Deneyimli futbolcunun yeni adresinin neresi olacağı merak konusu.