Fatih Terim'in dünyası başına yıkıldı! Tam bir kabus: Bunu hiç beklemiyordu...

Yunanistan'da Panathinaikos'un başında bulunan Fatih Terim kötü bir haber aldı. Yeşil-beyazlılarla önümüzdeki sezon Avrupa'da iddialı bir kadro kurmak isteyen Fatih Terim'in hayalleri adeta suya düştü. İşte Fatih Terim haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Sürpriz bir kararla Yunanistan ekibi Panathinaikos'un başına geçen ve başarılı bir grafik çizen Fatih Terim adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Uzun süredir şampiyon olamayan yeşil-beyazlı ekibi şampiyonluk hayaline kavuşturmak isteyen Terim, önümüzdeki sezon için Avrupa'da da iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvamıştı. Türkiye'den gelen haber Terim'e adeta soğuk duş etkisi yarattı.

FATİH TERİM'İN UMDUĞU GİBİ OLMADI


Başarılı çalıştırıcının önümüzdeki sezon için kaleyi Galatasaray'a transfer ettirdiği ve baba-oğul ilişkisi olan Fernando Muslera'ya emanet etmek istiyordu. Sarı-kırmızılılarla sözleşmesi sezon sonunda bitecek 37 yaşındaki file bekçisinin Avrupa Kupaları'ndaki tecrübesinden faydalanmak isteyen Terim'in bu hayali Erden Timur'un açıklamalarıyla adeta suya düştü.

ERDEN TİMUR RESMEN AÇIKLADI

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı deplasmanda 4-3 mağlup ettiği mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, Muslera ile yeni sözleşme konusunu görüştüklerini ve büyük ölçüde anlaştıklarını açıkladı. Timur'un açıklamalarının ardından Fatih Terim'in başka alternatiflere yöneldiği öğrenildi.

www.aksam.com.tr