AHMET AYGÜN
Fatih Terim, Al Shabab'daki 6 aylık serüveninin ardından Suudi ekibiyle yollarını ayırmıştı. Ülkenin başka takımlarından ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden talipleri olduğu öne sürülen tecrübeli çalıştırıcı için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Fatih Terim'in milli takımlar düzeyinde görev almaya yakın olduğu aktarıldı.
ÇEKYA'DA LİSTE BAŞI FATİH TERİM
Çekya'da milli takım antrenörlüğü için liste başında Fatih Terim bulunuyor. Çekya Futbol Federasyonu'nun 72 yaşındaki taktisyenle görüşmelere başlayabileceği iddia edildi.
Ülke basınında yer alan haberlerde; Mevcut teknik direktör Ivan Hasek ile yollarını ayırma aşamasında olan Çekya'nın bu vedanın resmileşmesinin ardından Fatih Terim ile masaya oturacağı ifade edildi.
Fatih Terim'in ise Çekya Milli Takımı'ndan gelecek teklife olumlu dönüş yapabileceği bilgisi haberin detayları arasında yer aldı.
Fatih Terim milli takımlar düzeyinde daha önce 4 dönem Türkiye A Milli Takımı'nda görev almıştı.
AL SHABAB KARNESİ
Fatih Terim son olarak çalıştırdığı Al Shabab'daki 6 aylık döneminde 23 maçta takımı çalıştırmış, 12 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet yaşamıştı.