Fatih Karagümrük Hatayspor'u 3-0'la geçti Volkan Demirel ilk yenilgisini aldı

Süper Lig'in 10.hafta mücadelesinde Andrea Pirlo'nun çalıştırdığı Fatih Karagümrük ile Volkan Demirel'i çalıştırdığı Hatayspor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Fatih Karagümrük 3-0 kazanırken, Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel yeni takımıyla ilk yenilgisini aldı. Caner Erkin maçta yaptığı 2 asistle dikkat çekti.

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük, konuk ettiği Atakaş Hatayspor'u 3-0 yendi. Bu sonuçla Volkan Demirel yeni takımıyla ilk mağlubiyetini almış oldu.

Mücadelede Karagümrük'e galibiyeti getiren golleri 36. dakikada Steven Caulker, 45+3. dakikada Fabio Borini ve 90+8. dakikada penaltıdan Mbaye Diagne attı. Bu arada Karagümrük'te Caner Erkin 2 asist yaparak öne çıktı.

İKİ GOL VAR'A TAKILDI

Hatayspor'un 26. dakikada bulduğu Aabid ile bulduğu gol VAR'ın uyarısının ardından geçerli sayılmadı. Aabid'in 76. dakikada attığı gol de yine VAR'ın uyarısıyla hakem tarafından değerlendirildi ve incelemelerin ardından hakem Bayarslan'dan ofsayt kararı çıktı.

VOLKAN DEMİREL YENİLGİYİ TATTI

Bu sonucun ardından Andrea Pirlo yönetimindeki Karagümrük 5 maç sonra kazanırken, Hatayspor, Volkan Demirel yönetimindeki ilk yenilgisini tattı. Ayrıca Demirel, eski takımı Karagümrük'e karşı kayıp yaşamış oldu.

TAKIMLARIN PUANI VE FİKSTÜRÜ

Karagümrük aldığı bu galibiyetle birlikte 9 puana ulaşırken, Hatayspor ise 7 puanda kaldı. Süper Lig'de gelecek hafta Karagümrük deplasmanda Ümraniyespor ile karşılaşacak. Hatayspor da evinde Beşiktaş ile mücadele edecek.