Emre Mor'da büyük korku! Fenerbahçeliler için yıkım olur...

Emre Mor'un Fenerbahçe'de çıktığı son 2 resmi maçta sergilediği performans taraftarları endişelendirdi. Sivasspor maçında takımı adına sahanın en kötü ismi olan Emre Mor'un eski günlerini hatırlatan performansı Fenerbahçelileri kaygılandırdı.

www.aksam.com.tr

Fenerbahçe'de Emre Mor'un son günlerdeki performansı tartışma konusu oldu. Dün akşamki Sivasspor maçında da adeta yokları oynayan oyuncunun verdiği görüntü dikkat çekti. 'Emre Mor acaba eski günlerine mi dönüyor?' düşüncesi bazı taraftarları endişelendirdi.

EMRE MOR KARAGÜMRÜK'TEN FENERBAHÇE'YE...

Üne kavuştuğu ilk dönemde Türk futbolunda büyük heyecan yaratan Emre Mor, ilerleyen süreçte yaşadığı büyük düşüşle dikkat çekmişti. 25 yaşındaki futbolcu son olarak Fatih Karagümrük'te kendine gelerek Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

SON 2 MAÇTAKİ GÖRÜNTÜSÜ OLAY OLDU

Fenerbahçe'de Jesus yönetiminde çıkışını sürdüren Emre Mor, son 2 haftada tepetaklak oldu. Formsuz görüntüsüyle dikkat çeken Emre Mor, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Dinamo Kiev maçında hocasından büyük bir fırça yemiş ve o anlar kameralara yansımıştı.

SİVASSPOR MAÇINDA TAKIMIN EN KÖTÜSÜYDÜ

Emre Mor, Dinamo Kiev maçı sonrası Sivasspor mücadelesinde de tel tel döküldü. Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Emre Mor oldukça etkisiz bir performans sergilerken 63'te oyundan alınıp yerini Miha Zajc'a bıraktı.

'EMRE MOR ESKİ GÜNLERİNE Mİ DÖNÜYOR' ENDİŞESİ

Emre Mor'un son 2 resmi maçta yaşadığı bu büyük düşüş bazı Fenerbahçeli taraftarları endişelendirdi. Son dönemde kendini bulmaya başlayan oyuncunun yeniden eski günlerinden esintiler sunması kafalarda soru işareti bıraktı.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 17 maça çıkan Emre Mor 3 gol, 1 asistlik katkı verdi.

www.aksam.com.tr