Erteleme maçları ne zaman? Başakşehir, Trabzonspor ve Galatasaray'ın ertelenen maçlarının tarihleri

Süper Lig'de 3. haftanın ertelenen maçları için tarihler belirlendi. Galatasaray-Gaziantep maçı Şampiyonlar Ligi play-off karşılaşması nedeniyle ertelenirken, Trabzonspor-Kayserispor ve Samsunspor-Başakşehir mücadeleleri de Konferans Ligi müsabakaları nedeniyle ertelenmişti. Peki, erteleme maçları ne zaman oynanacak?

Ertelenen maçların yeni tarihleriyle ilgili araştırmalar hız kazandı. UEFA kulüp müsabakalarında mücadele eden takımların Süper Lig'de maçlar TFF tarafından ertelemişti. Galatasaray-Gaziantep, Samsunspor-Başakşehir ve Trabzonspor-Kayserispor maçlarının tarihleri, açıklanan yeni fikstürle birlikte belli oldu. Buna göre ertelenen maçlar ne zaman? İşte Başakşehir, Trabzonspor ve Galatasaray'ın ertelenen maçlarının tarihleri

ERTELEME MAÇLARI NE ZAMAN?

17 Eylül Salı:

Galatasaray-Gaziantep FK 20.00

18 Eylül Çarşamba:

Samsunspor-RAMS Başakşehir FK 20.00

19 Eylül Perşembe:

Trabzonspor-Bellona Kayserispor 20.00

TFF'den yapılan açıklama şu şekilde;

"UEFA kulüp müsabakalarında mücadele eden Galatasaray, Trabzonspor ve RAMS Başakşehir FK kulüplerimizin, play-off müsabakalarının oynanacağı maçların arasında bulunan Trendyol Süper Lig 3. hafta müsabakaları 16.08.2024 tarihinde ertelenmiştir.

Müsabakaların oynatılacağı taslak tarihler, kulüplerimizin erteleme tarihinde mücadele ettiği turnuvalara göre ilan edilmiştir.

Takımlarımızın UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nde mücadele edecek olmasından dolayı sezon planlamasına göre uygun olan 17-18-19 Eylül 2024 tarihlerinde müsabakaların oynatılmasına karar verilmiştir."