Ersun Yanal harekâtı başladı! ''Bir görüşsek mi?''

Antalyaspor'dan ayrıldıktan sonra hiçbir takımın başına geçmeyen Ersun Yanal için Göztepe taraftarı harekete geçti. Sarı-kırmızılı taraftarlar, sosyal medyada Ersun Yanal adına kampanya başlattı. İşte ayrıntılar...

aksam.com.tr

Bir senedir takım çalıştırmayan Ersun Yanal'ın yeni takımının neresi olacağı merak ediliyor. En son Antalyaspor'u yöneten deneyimli teknik direktör Göztepe'nin gündeminde. İzmir ekibinin taraftarları, sosyal medyada Ersun Yanal için kampanya başlattı ve tecrübeli hocanın takımın başına getirilip uzun soluklu sözleşme yapılmasını istedi.

ERSUN YANAL İÇİN HAREKETE GEÇTİLER

Yeni sahipleri ile gelecek yapılanmasına başlayan ve ileriki yıllarda başarılı olacak bir takım bulmak isteyen Göztepe'de Ersun Yanal ismi taraftarlar tarafından bir adım öne çıkıyor. Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden sarı-kırmızılılar sezona iyi başlayamamış ve genç teknik direktörü Turgay Altay ile yolları ayırmıştı.

Ersun Yanal ismi Göztepelileri heyecanlandırırken taraftarlar sosyal medyada kampanya başlattı.

ERSUN YANAL'IN KARİYER DETAYLARI

Teknik direktörlük kariyerine Sarayköysporda başlayan Ersun Yanal; Denizlispor, Ankaragücü, Gençlerbirliği, A Milli Takım, Fenerbahçe ve Trabzonspor'da adından söz ettirmeyi başardı.

Kariyerinin tek kupasını Fenerbahçe ile 2013-2014 sezonunda rekor kırarak kazanan 61 yaşındaki deneyimli isim, en son Fraport TAV Antalyaspor'u çalıştırdı.

Aşağıdaki görsele tıklayarak Ersun Yanal'ın teknik direktörlük kariyerine detaylı olarak AKŞAM Canlı Skor ekranından ulaşabilirsiniz.

İşte Göztepelilerin Ersun Yanal için yaptığı paylaşımlardan birkaçı: