Ergin Ataman'la Fenerbahçe Beko transferde yine karşı karşıya! Yıldız isim teklifi resmen duyurdu...

Fenerbahçe Beko ile Ergin Ataman'ın yıldız basketbolcunun transferinde birbiriyle yarışmış. Bayern Münih'in Sırp yıldızı Vladimir Lucic hem Ergin Ataman'lı Efes'ten hem de Fenerbahçe Beko'dan teklif geldiğini duyurdu. İşte ayrıntılar...

aksam.com.tr

Fenerbahçe Beko ile Ergin Ataman'lı Anadolu Efes, Sırp yıldız Vladimir Lucic'i kadrolarına katmak için uğraşmışlar. Kariyerinin son 6 senesini Bayern Münih'te geçiren Sırp basketbolcu yaptığı açıklamada Fenerbahçe ve Anadolu Efes'ten teklif aldığını ancak kabul etmediğini belirtti.

ERGİN ATAMAN'LA FENERBAHÇE BEKO SIRP YILDIZI İSTEMİŞ

Aksam.com.tr'nin SportKlub'ten aktardığı röportajda; Sırp basketbolcu Vladimir Lucic Bayern Münih ile sözleşme uzatmadan önce Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko'dan transfer teklifi aldığını belirtti.

Sırp yıldız, "Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes, Zenit ve Olimpia Milano'dan teklifler almıştım. Sanırım kimse Bayern Münih'le olan sözleşmemi yenilememi beklemiyordu. Eski takımım Partizan hakkında ise bana gelen bir teklif yoktu. Belki de o zamanlar EuroLeague'de yer alıp almayacakları kesin değildi ve bütçe hakkında da belirsizlikler vardı. Bayern'e attığım imza çoğu kulübü şaşırtmıştı." ifadelerini kullandı.

VLADIMIR LUCIC'İN GEÇEN SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

2021-22 sezonunda toplamda 32 EuroLeague karşılaşmasında süre alan Vladimir Lucic, maç başına 12.3 sayı, 4.0 ribaund ve 1.5 asist istatistikleriyle mücadele etti.