Enner Valencia'nın hareketi maçın önüne geçti! Tüm Türkiye bunu konuşuyor

Fenerbahçe, Gaziantep FK karşısında Enner Valencia'nın golüyle ilk devreye 1-0 önde gitti. Ekvadorlu oyuncunun gol sonrası sevinmemesi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Enner Valencia'nın sevinç yaşamaması sonrası sosyal medyada “Fenerbahçe'den ayrılıyor mu ?” soruları sıkça geçti. Detaylar haberimizde…

Fenerbahçe'nin Ekvadorlı golcüsü Enner Valencia, 8. dakikada Gaziantep FK'ye attığı golün ardından sevinmedi. Gaziantep savunmacısı Ertuğrul ve kalecisi Günay'ın anlaşmazlığı sonrası bir anda topu önünde bulan Valencia, topu boş kaleye göndererek takımını öne geçirdi. Enner Valencia, golden sonra sakin kalarak sadece takım arkadaşlarının tebriklerini kabul etti.

ENNER VALENCİA'NIN SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

Bu sezon Fenerbahçe forması altında 25 maça çıkan Enner Valencia, 15 gol, 4 asistlik performans sergiledi. 2020 yılından bu yana Fenerbahçe forması giyen 33 yaşındaki futbolcunun Sarı-lacivertli takımla sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

RIDVAN DİLMEN SEVİNMEME SEBEBİNİ SÖYLEDİ

"Enner Valencia, Katar'dan sağlam döndü nedense oynatılmadı. Golden sonraki hareketlerinin hocaya kapris olduğunu düşünüyorum."

FENERBAHÇE SÖZLEŞME UZATMAK İSTİYOR

Sarı-lacivertlilerin yıldız golcüsü Avrupa'dan gelen birçok teklifi menajeri ile birlikte değerlendiriyor. Ali Koç ve yönetim heyeti önümüzdeki günlerde Enner Valencia ile masaya oturup sözleşmesini uzatmak istiyor. Fenerbahçe'den ayrılması gündemde olan Ekvadorlu yıldız için önümüzdeki günlerde açıklama yapılması bekleniyor.

İSTATİSTİK

Bu sezon Fenerbahçe forması altında 25 maça çıkan Enner Valencia, 15 gol, 4 asistlik performans sergiledi.