Enner Valencia neye uğradığını şaşırdı! Kariyerinde ilk kez başına geldi

Fenerbahçe'nin formda yıldızı Enner Valencia, Konyaspor ile oynanan mücadelenin 22. dakikasında direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Enner Valencia, Fenerbahçe kariyerindeki ilk kırmızı kartını görmüş oldu.

Enner Valencia, Fenerbahçe'nin Konyaspor ile oynadığı mücadelenin 22. dakikasında kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Sarı lacivertli golcü, Fenerbahçe kariyerinde ilk kez kırmızı kart görmüş oldu.

ENNER VALENCİA NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Sezona fırtına gibi başlayan ve 6 golle gol krallığı yarışında zirvede olan Enner Valencia, Konyaspor mücadelesinin 22. dakikasında rakip oyuncu Adil Demirbağ ile girdiği münakaşa sonrası kırmızı kart gördü. Hakem Arda Kardeşler direkt olarak kırmızı kart gösterirken, VAR'ın incelemesi sonrası karar değişmedi. Konyaspor'da da Adil, hakem tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

HERKES ŞOK YAŞADI

Topsuz alanda gerçekleşen kapışmaya hakem Arda Kardeşler çok yakındı ve teması görür görmez kartı çıkarttı. Sahadaki herkes ve ekran başındaki insanlar büyük şok yaşarken, görüntülerin ekrana gelmesi sonrası olay anlaşıldı.

10 kişi kalan Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Lemos oyundan çıkarken, hücum hattına Valencia yerine Serdar Dursun yerleşti. Lincoln ise sol bekte oyuna devam etti.