Emre Mor'un en büyük sevinci bir anda kâbusa döndü! Resmen geri dönüyor...

Fenerbahçe'de Emre Mor uzun bir ara sonrası yeniden A Milli Futbol Takımı aday kadrosuna çağrılmıştı. Davetle büyük bir sevinç yaşayan başarılı futbolcu, kampta şanssız bir sakatlık yaşamıştı. Öte yandan Emre Mor'un sahalara döneceği maç da belli oldu.

www.aksam.com.tr

Fenerbahçe'nin yıldızı Emre Mor uzun bir aranın ardından milli takıma çağrılmış ancak talihsiz bir sakatlık yaşamıştı. 1 aydır sahalardan uzak olan başarılı futbolcunun dönüş maçı belli oldu. Emre Mor, Ziraat Türkiye Kupası maçında sahada olacak.

EMRE MOR GERİ DÖNÜYOR

A Milli Takım sevinci kursağında kalan Emre Mor, 1 aydır sahalardan uzak. Sağ ayak bileğinden sakatlanan oyuncu, Fenerbahçe'nin Antalya kampına da dahil edilmedi. İstanbul'da kalan Emre Mor, Fenerbahçe'nin Dünya Kupası arası sonrası ilk maçı olan İstanbulspor karşılaşmasında sahadaki yerini alabilecek.

EMRE MOR KUPADA SAHADA

Emre Mor, Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda karşılaşacağı İstanbulspor maçında formasına kavuşacak. Jorge Jesus'la birlikte kariyerindeki yükselişi sürdüren oyuncu, kısa sürede Fenerbahçeli taraftarların sevgilisi haline gelmişti.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 18 maça çıkan Emre Mor 3 gol, 1 asistlik istatistik yakaladı. Emre Mor'un Fenerbahçe ile 2,5 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

www.aksam.com.tr