Emre Mor'dan sonra… Volkan Demirel'den Fenerbahçe'ye bir kıyak daha: İşi bitirdi

Emre Mor'un Fenerbahçe'ye transferinde aktif rol oynayan Volkan Demirel, Sarı-Lacivertlilerin bir sorununa daha çözüm oldu. Emre Mor'u Fenerbahçe'ye kazandıran Volkan Demirel şimdi de eski takımındaki bir krizi savuşturdu.

www.aksam.com.tr

Emre Mor'a Fatih Karagümrük'te bambaşka bir görüntüye kavuşturan Volkan Demirel, ilerleyen süreçte oyuncunun Fenerbahçe'ye transferinde önemli rol oynamıştı. Emre Mor konusunda Fenerbahçe'ye olumlu referans olan Volkan Demirel, Sarı-Lacivertlilerin bir sorununu daha çözmek için devrede.

EMRE MOR KIYAĞINDAN SONRA VOLKAN DEMİREL'DEN BİR DOKUNUŞ DAHA

Kariyeri büyük bir düşüşte olan Emre Mor, Volkan Demirel'in tedrisatında Fatih Karagümrük formasıyla adeta yeniden doğmuştu. Müthiş bir sezon geçiren Emre Mor, Volkan Demirel'in de etkisiyle yeni sezon öncesi Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

VOLKAN DEMİREL YİNE DEVREDE

Fenerbahçe'de kısa sürede gösterdiği performansla dikkat çeken Emre Mor konusunda Sarı-Lacivertli taraftarlar Volkan Demirel'e teşekkür ederken genç teknik adam, efsanesi olduğu Fenerbahçe'de bir sorunu daha çözmek üzere kolları sıvadı.

Volkan Demirel'in bu sezon zor günlerden geçen Altay Bayındır'ı yalnız bırakmadığı ve süreç boyunca büyük destek verdiği ortaya çıktı. Fanatik'in haberine göre Volkan Demirel, Bayındır'ı sık sık telefonla arayıp kendisine moral verdi.