Emre Mor'dan sonra… Fenerbahçe'den ilaç gibi transfer! Turnayı gözünden vurdular...

Emre Mor'u sezon başında Fatih Karagümrük'ten transfer eden Fenerbahçe, İstanbul ekibinden bir takviye daha yapmaya hazırlanıyor. Emre Mor'da hedefi 12'den vuran Sarı-Lacivertliler, stoper ihtiyacını da Karagümrük'ten karşılıyor.

www.aksam.com.tr

Fenerbahçe Emre Mor sonrası Fatih Karagümrük'ten bir transfer daha yapmaya hazırlanıyor. Sezon başında Emre Mor'u kadrosuna katan ve oyuncudan son derece memnun olan Fenerbahçe, stoper transferinde de dört ayak üstüne düşmek üzere. İşte detaylar...

EMRE MOR SONRASI FENERBAHÇE YİNE KARAGÜMRÜK'ÜN KAPISINI ÇALIYOR

Emre Mor için Fatih Karagümrük'e 2 milyon euro ödeyen Fenerbahçe, Kırmızı-Siyahlılardan ilaç gibi bir transfer daha yapıyor. İddiaya göre Kanarya, Rayyan Baniya için Karagümrük ile görüşmelere başladı.

YERLİ STATÜSÜNDE OYNUYOR

Annesi Türk olan 23 yaşındaki stoperin yerli statüsünde forma giyiyor olması transferde büyük etken. Fenerbahçe iyi ilişkiler içinde olduğu Fatih Karagümrük ile anlaşıp oyuncunun transferini ocak ayında gerçekleştirmek istiyor.

STOPER TRANSFERİ İÇİN EN PRAGMATİK ÇÖZÜM

Jesus'un talebiyle stoper transferi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Baniya transferiyle turnayı gözünden vurmayı hedefliyor.

Fatih Karagümrük'ün 2021-22 sezonu başında Hellas Verona'dan transfer ettiği 23 yaşındaki savunmacının İstanbul temsilcisiyle 2,5 yıl daha kontratı bulunuyor.

www.aksam.com.tr