Emre Mor krizi! Ortalık yıkıldı...

Devre arasında Fenerbahçe'den Fatih Karagümrük'e transfer olan Emre Mor, gündem oldu. Milli oyuncu, İstanbul ekibinde başarılı bir grafik çizerken sürpriz bir hareket yaparak tepkileri üzerine çekti. İşte Emre Mor haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Bonservisi Fenerbahçe'de bulunan ancak sarı-lacivertli ekipte forma şansı bulamayan Emre Mor, devre arasında bir başka İstanbul ekibi olan Fatih Karagümrük'e kiralanmıştı. Burada performansıyla eski günlerine dönüş sinyali veren başarılı oyuncu, eleştiri oklarının hedefi oldu.

EMRE MOR, GALATASARAY TARAFTARLARINI KIZDIRDI

Trendyol Süper Lig'in 29'uncu haftasında Fenerbahçe evinde Pendikspor'u konuk etti. Emre Mor, bu karşılaşma için sosyal medya hesabından sarı-lacivertli ekibi destekleyen bir paylaşım yaptı. Bu paylaşımın ardından 27 yaşındaki oyuncuya başta Galatasaraylı ve Fatih Karagümrüklü taraftarlar olmak üzere birçok kulüp taraftarı tepki gösterdi.

İşte Emre Mor'un paylaşımı;

EMRE ÇOLAK KADRO DIŞI BIRAKILMIŞTI

Fatih Karagümrük'te buna benzer bir başka olay yakın zamanda yaşanmıştı. O dönem kırmızı-siyahlı formayı giyen Emre Çolak, Beşiktaş ile şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'ın şampiyon olmasını istediğini dile getirmiş ve sosyal medya hesabından bir paylaşım yapmıştı. Başkan Süleyman Hurma, bu açıklamanın ardından Emre Çolak'ı kadro dışı bırakmıştı.

Emre Çolak'ın paylaşımı;

www.aksam.com.tr