Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe'ye servet! Tüm Türkiye onu konuşuyor

Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'deki dönemine dair çarpıcı bir gerçek yıllar sonra ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerde sportif direktörlük yaptığı dönemde Emre Belözoğlu, genç yıldızı cüzi bir ücretle takıma kazandırdı. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Şu an MKE Ankaragücü'nün teknik direktörlüğünü yapan Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'deyken yaptığı transfer Türkiye'ye damga vurdu. Emre Belözoğlu'nun Gölcükspor'dan keşfettiği ve kadroya kattığı İsmail Yüksek, performansıyla gündem oldu.

EMRE BELÖZOĞLU'NDAN FENERBAHÇE'YE YILDIZ ADAYI

2020'nin yazında Fenerbahçe'de sportif direktörlük görevi yapan Emre Belözoğlu, yaptığı transferlerle dikkat çekmişti. Belözoğlu'nun kadroya kattığı isimlerden biri de İsmail Yüksek'ti. Genç oyuncu, Gölcükspor'dan 65 bin euro bonservis bedeliyle transfer edildi. Yıldız ismin güncel piyasa değeri ise şu an 5.5 milyon euro seviyesine yükseldi.

TÜM TÜRKİYE ONU KONUŞUYOR

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un da vazgeçemediği İsmail Yüksek, bu sezon İsmail Kartal'ın da gözdesi oldu. Sarı-lacivertlilerdeki performansıyla gündem olan 24 yaşındaki yıldız, Milli Takım'da sergilediği başarılı performansıyla da futbolseverlerin beğenisini toplamayı başardı. Yüksek, şimdiden bu performansıyla Avrupa ekiplerinin dikkatini çekmiş durumda.

BELÖZOĞLU'NUN DİĞER TRANSFERLERİ

İsmail Yüksek başta olmak üzere Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye transfer ettiği isimler arasında Mame Thiam, Enner Valencia, Dimitrios Pelkas, Diego Perotti, İrfan Can Kahveci, Attila Szalai ve Bright Osayi-Samuel de yer alıyor.