Emre Akbaba isyanı: Kurtulmak lazım!

Emre Akbaba'nın Antalyaspor-Galatasaray maçındaki görüntüsü olay oldu. Galatasaraylıların çok şey beklediği oyuncu, performansıyla sınıfta kaldı. Taraftarlar sosyal medyada Emre Akbaba'ya yoğun eleştirilerde bulundu. Detaylar haberimizde...

aksam.com.tr

Emre Akbaba, 2. Galatasaray dönemine hazırlık kampında başarılı bir başlangıç yapmıştı. Geçtiğimiz sezonu Aytemiz Alanyaspor'da geçiren tecrübeli orta saha, başarılı bir yılı ardında bırakmıştı. Okan Buruk tarafından Antalyaspor maçına ilk 11'de başlatılan 29 yaşındaki futbolcu performansıyla hayal kırıklığına sebep oldu.

EMRE AKBABA İSYANI

Emre Akbaba, Süper Lig'in ilk maçında Antalyaspor karşısında ilk 11'de yerini aldı. Maç içindeki etkisiz hali ve hazırlık kampındaki iyi görüntü çizmesine rağmen ligin ilk mücadelesinde kötü bir oyun ortaya koyması tecrübeli futbolcuyu hedef tahtasına oturttu.

29 yaşındaki yıldızın Fraport TAV Antalyaspor maçında ortaya koyduğu performans sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. Birçok taraftar Emre Akbaba'yı eleştirdi ve futbolcuya tepki gösterdi.

İşte o tepkilerden birkaçı: