Emre Akbaba konusu tam bir kaosa dönüştü! Beklenmedik transfer

Galatasaray'da Emre Akbaba konusu tam bir kaosa dönüştü. Sarı-Kırmızılılarda hamle oyuncusuna dönüşecek olan Emre Akbaba, yedek kalmak istemediği için ayrılma olasılığını düşünmeye başladı. Alanyaspor oyuncu için pusuda bekliyor ancak Galatasaray'ın planı bambaşka.

aksam.com.tr

Emre Akbaba büyük beklentilerle döndüğü Galatasaray'da yine isteneni veremedi. Yeni transferler sonrası yerini kaybedecek olan oyuncu, yedek kulübesine hapsolacak. Düzenli forma giymek isteyen Emre Akbaba, ayrılık ihtimalini düşünmeye başladı.

EMRE AKBABA İÇİN BEKLENEN KARAR ÇIKTI

Galatasaray'ın yarın oynayacağı Ümraniyespor maçında Emre Akbaba'nın mücadeleye yedek başlamasına kesin gözüyle bakılıyor. Beklentileri karşılayamayan oyuncu, yeni transferlerin de gelmesiyle hamle oyuncusuna dönüşecek.

AYRILIK İHTİMALİNİ DÜŞÜNMEYE BAŞLADI

Geçtiğimiz sezon başında düzenli forma giymek istediği için Alanyaspor'un yolunu tutan Emre Akbaba, son alınan kararın ardından ayrılık olasılığı üzerinde durmaya başladı. Alanyaspor oyuncuyu geri çağırmaya dünden razıyken, Galatasaray ise Emre Akbaba'yı bırakma niyetinde değil.

Rıdvan Dilmen'in ağzı açık kaldı! Fenerbahçe'ye 182 milyonluk tarihi transfer teklifi

GALATASARAY YENİ SÖZLEŞME İMZALAMAK İSTİYOR

Yabancı kuralını da düşünen Galatasaray, sözleşmesinin son senesine giren Emre Akbaba ile makul bir maaş karşılığında sözleşme uzatmayı düşünüyor. Deneyimli futbolcunun düzenli forma giymek istemesi işleri iyice karıştırırken konunun nasıl çözüme ulaşacağı merak konusu.

EMRE AKBABA SON MAÇA İLK 11'DE BAŞLAMIŞTI

Emre Akbaba son olarak iç sahada 1-0 kaybedilen Giresunspor maçına ilk 11'de başlamış ve performansıyla sınıfta kalmıştı. Okan Buruk oyuncusunu ikinci yarının başında kenara çekmiş ve sahaya Bafetimbi Gomis'i sürmüştü.

aksam.com.tr