Elveda Victor Nelsson! Galatasaray'da ayrılığı resmen duyurdular...

Victor Nelsson için Galatasaray'da flaş transfer gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Başarılı performansıyla birçok Avrupa ekibini peşinden sürükleyen Victor Nelsson'un geleceği belli oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Trendyol Süper Lig'de son şampiyon Galatasaray'ın yıldız savunmacısı Victor Nelsson, transferde gündemden düşmüyor. Sarı-kırmızılılarda, bu sezon ve geçen sezon sergilediği performansla adından sıkça söz ettiren stoper oyuncusunun yeni adresi belli oldu.

VICTOR NELSSON, ADA'YA GİDİYOR

Transferde adı sık sık İngiliz kulüpleriyle anılan Victor Nelsson için herkesin merakla beklediği haber sonunda geldi. İngiliz basınında yer alan habere göre; West Ham, Victor Nelsson'u önümüzdeki sezon kesin olarak kadrosuna katacak. Tarafların bir görüşme gerçekleştirdiği ve görüşmenin olumlu gerçekleştiği bilgisi haberin detaylarında yer aldı.

TOTTENHAM İLGİLENMİŞTİ

Victor Nelsson ile sezon başında bir diğer Premier Lig ekibi olan Tottenham ilgilenmişti. Yoğun bir şekilde Nelsson'u isteyen beyazlılar, Galatasaray'ın 25 milyon euro inadını kıramamış ve transfer gerçekleşmemişti.

GALATASARAY RAKAMLARI

Victor Nelsson, Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 116 maça çıktı. 26 yaşındaki oyuncu, bu karşılaşmalarda 4 gol ve 1 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

www.aksam.com.tr