Elveda Rachid Ghezzal! Beşiktaş'ta ayrılık: Yeni adresi belli oldu

Rachid Ghezzal için Beşiktaş'ta yolun sonu gözüktü. Siyah-beyazlılar, sakatlıklardan bir türlü belini doğrultamayan ve beklentilerin uzağında kalan yıldız oyuncu Rachid Ghezzal için kararını verdi. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal hikayesi sona eriyor. Siyah-beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda sakatlıklardan bir türlü gün yüzü göremeyen Rachid Ghezzal satılacak.

RACHID GHEZZAL, SAKATLIKLARDAN KURTULAMIYOR

Geçtiğimiz sezonun büyük bir kısmını yaşadığı sakatlık nedeniyle kaçıran Rachid Ghezzal, hala sahalara dönebilmiş değil. Yeni sezona da sakatlıklarla başlayan Cezayirli yıldız, Konferans Ligi maçlarını da kaçırdı. Ghezzal'in sahalara ne zaman geri döneceği ise soru işareti.

BEŞİKTAŞ'TA KARAR VERİLDİ

Sakatlıklardan belini doğrultamayan Rachid Ghezzal için Beşiktaş'ta karar verildi. Teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda Cezayirli yıldız ile yollar ayrılacak. Siyah-beyazlılar, Ghezzal'i Suudi Arabistan ekiplerine satmayı planlıyor.

Ghezzal'in yerine düşünülen isim ise Nicolas Pepe. Siyah-beyazlılar Pepe için girişimlerini sürdürüyor.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle yalnızca 11 resmi maça çıkan Rachid Ghezzal, bu karşılaşmaların 7'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 492 dakika sahada kalan Cezayirli yıldız, 2 gol ve 3 asistle skora etki etti.