Elveda Michy Batshuayi! Fenerbahçelileri yıkan haber; Ayrılık resmen duyuruldu...

Fenerbahçe'de sürpriz Michy Batshuayi gelişmesi yaşanıyor. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan tecrübeli golcü sarı lacivertlilerden ayrılmaya hazırlanıyor. İşte Michy Batshuayi haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Michy Batshuayi, ikinci yılını geçirdiği Fenerbahçe'de özellikle bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Edin Dzeko'nun ardından santrfor pozisyonunda ikinci tercih olan yıldız golcü, bulduğu az sürede gollerini sıralamayı başardı. Bu yükseliş, Batshuayi'ye yeniden İngiltere'nin kapılarını açtı.

MICHY BATSHUAYI LEEDS UNITED YOLCUSU

Leeds United, Michy Batshuayi'yi kadrosuna katmak için kolları sıvadı. İngiliz basınında yer alan haberde; Sezon sonunda Fenerbahçe ile mevcut sözleşmesi bitecek olan 30 yaşındaki forvetin Leeds United'a imza atacağını belirtti. Championship'te Premier Lig'e yükselme mücadelesi veren İngiliz ekibinin bunu başarması halinde yaz aylarında kadrosuna yapacağı ilk takviyenin Michy Batshuayi olacağı ifade edildi.

ARA TRANSFER DÖNEMİNDE DE ANILMIŞTI

Michy Batsuahyi'nin ismi ara transfer döneminde de Leeds United da başta olmak üzere birçok kulüple anılmıştı. Takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Belçikalı golcü, gelen tekliflerden sonuç çıkmayınca sezonu Fenerbahçe'de tamamlama kararı almıştı.

SONRADAN GİRİYOR, GOLÜNÜ ATIYOR

Michy Batshuayi bu sezon sonradan oyuna dahil olarak attığı gollerle dikkat çekiyor. İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de 37 maçta 1516 dakika süre alan 30 yaşındaki futbolcu, 22 gol ve 5 asistlik performans göstererek sarı lacivertlilerin şampiyonluk yarışında bulunmasındaki kritik isimlerden oldu.

www.aksam.com.tr