Elveda Leonardo Bonucci! Fenerbahçe'de ayrılığı resmen duyurdular...

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin devre arasında kadrosuna kattığı Leonardo Bonucci, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertlilerde forma şansı bulmakta oldukça zorlanan İtalyan savunmacının yeni adresi belli oldu. İşte Leonardo Bonucci haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Trendyol Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'de bir yandan da transferde hareketli günler yaşanıyor. Devre arası transfer dönemini hareketli geçiren Kanarya, Union Berlin'den Leonardo Bonucci'yi kadrosuna katmıştı. İtalyan oyuncunun, Fenerbahçe'den ayrılacağı öğrenildi.

LEONARDO BONUCCI'NİN TÜRKİYE KARİYERİ SONA ERDİ

Bundesliga'nın flaş ekiplerinden Union Berlin'den ayrılarak Fenerbahçe'ye imza atan Leonardo Bonucci, Türkiye'de aradığını bulamadı. İtalyan basınında yer alan habere göre; yıldız savunma oyuncusu, transfer tahtası hala açık olan Amerikan Ligi'nden bir ekip ile anlaşmaya vardı. Tarafların, mart ayı içerisinde sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

EURO 2024'TE OYNAMAK İSTİYOR

Leonardo Bonucci'nin Feenrbahçe'ye transfer olma sebebini Union Berlin Teknik Direktörü Nenad Bjelica, İtalyan savunmacının Avrupa Şampiyonası'nda oynayabilmek için Fenerbahçe'ye transfer olduğunu açıklamıştı. Bonucci'nin Fenerbahçe'de şans bulamadığı için takımdan ayrılacağı ve son kez Avrupa Şampiyonası'nda oynamayı çok istediği haberin detaylarında yer aldı.

FENERBAHÇE RAKAMLARI

Leonardo Bonucci, Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 8 maçta toplam 379 dakika süre bulabildi. 37 yaşındaki oyuncu, bu mücadelelerde 1 asist üreterek skora etki etti.

www.aksam.com.tr