Elveda Leonardo Bonucci! Fenerbahçe'de ayrılığı resmen duyurdular: Geldiği gibi gidiyor...

Fenerbahçe'ni ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Leonardo Bonucci için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kanarya'da süre bulmakta oldukça zorlanan Leonardo Bonucci, ayrılık kararı aldı. İşte tüm detaylar...

www.aksam.com.tr

Trendyol Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'de transferde de hareketli günler yaşanıyor. Sarı-lacivertli ekibe devre arasında katılan İtalyan savunmacı Leonardo Bonucci'nin Türkiye kariyeri oldukça kısa sürdü. Tecrübeli oyuncunun ayrılık kararını Çizme'de duyurdular.

LEONARDO BONUCCI UMDUĞUNU BULAMADI

Almanya Bundesliga'da Union Berlin'de forma giyerken devre arasında Fenerbahçe'ye transfer olan Leonardo Bonucci, Türkiye'de umduğunu bulamayınca geleceği hakkında bir karar aldı. İtalyan basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Leonardo Bonucci sezon sonunda yeni sözleşme imzalamamaya karar vererek takımdan ayrılacak.

NENAD BJELICA, EURO 2024 İÇİN TRANSFER OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ

Bonucci'nin Union Berlin'den Fenerbahçe'ye transferinin ardından Alman ekibinin teknik patronu Nenad Bjelica, İtalyan savunmacının transferinin perde arkası hakkında bir açıklama yapmıştı. Bjelica, Bonucci'nin Avrupa Şampiyonası'nda forma giyebilmek için Fenerbahçe'ye transfer olduğunu söylemişti.

FENERBAHÇE RAKAMLARI

Leonardo Bonucci, Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 9 maçta 385 dakika süre bulabildi. 37 yaşındaki savunmacı, bu mücadelelerde 1 asist üreterek skora etki etti.

www.aksam.com.tr