Elveda Kerem Aktürkoğlu! Galatasaray'da ayrılığı resmen duyurdular...

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu için transferde hareketli saatler yaşanıyor. Transferde sık sık adı geçen milli oyuncunun geleceği belli oldu. İşte Kerem Aktürkoğlu haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Trendyol Süper Lig'de lider Galatasaray'ın kaptanlarından olan Kerem Aktürkoğlu, transferde gündemden düşmüyor. Birçok Avrupa ekibinin peşinde olduğu bilinen milli oyuncu, Çizme'ye transfer olmaya hazırlanıyor. İtalyan basınında yer alan habere göre; Kerem Aktürkoğlu, yeni sezonda Serie A'da forma giyecek.

KEREM AKTÜRKOĞLU, SERIE A'YA GİDİYOR

Son şampiyon Galatasaray'da sergilediği performansla taraftarın sevgilisi olan Kerem Aktürkoğlu'nun sarı-kırmzılı ekipte macerası sona eriyor. İtalyan basını, Roma'nın Kerem Aktürkoğlu'nu yaz transfer döneminde kadrosuna katacağını açıkladı. Başkent ekibinin gözünü kararttığı ve önümüzdeki günlerde Galatasaray ile görüşmelere başlayacağı bilgisi haberin detaylarında yer aldı.

ZEKİ ÇELİK DEVREYE GİRECEK

Kerem'in Roma'ya transferinde milli sağ bek Zeki Çelik'in devreye girerek başarılı oyuncuyu ikna etmesinin beklendiği belirtildi. Zeki'nin milli takımda iyi anlaştığı yıldız oyuncuyu takımda görmeyi çok istediğinin altı çizildi.

GALATASARAY RAKAMLARI

Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 163 maça çıktı. 26 yaşındaki başarılı oyuncu, bu mücadelelerde 43 gol ve 38 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

www.aksam.com.tr