Elveda İsmail Kartal! Fenerbahçe'de ayrılığı resmen duyurdular...

Sezon başında Fenerbahçe'nin başına tekrar geçen İsmail Kartal için çarpıcı bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerle sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan tecrübeli çalıştırıcı, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. İşte İsmail Kartal haberinin detayları...

Trendyol Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'de çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Kanarya'da sezon muhteşem bir başlangıç yapan teknik direktör İsmail Kartal, herkesi şaşırtarak takımdan ayrılmaya karar verdi.

İSMAİL KARTAL YENİ SÖZLEŞME İSTEMİYOR

Fenerbahçe ile bu sezon birçok rekor kıran teknik direktör İsmail Kartal, taraftarları üzecek bir karar aldı. Fotospor'da yer alan habere göre; İsmail Kartal, Ali Koç'un sözleşme teklifini acelesi yok diyerek reddetti ve yeni yönetimin kendisiyle çalışmak istememe ihtimalini göz önüne alarak hareket ediyor.

ŞAMPİYON OLSA BİLE İMZALAMAYACAK

İsmail Kartal için çıkan haberin detaylarında, başarılı çalıştırıcının takımı şampiyon yapsa daha sözleşme imzalamayacağı belirtildi. Kartal'ın kararının kesin olduğu ve sezon sonunda takımdan ayrılacağı kaydedildi.

SEZON RAKAMLARI

İsmail Kartal, bu sezon Fenerbahçe'nin başında tüm kulvarlarda 25 maça çıktı. 63 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı, bu karşılaşmalarda 37 galibiyet, 4'er beraberlik ve mağlubiyetle 2.56 puan ortalaması yakaladı.